Fakta om fjortis

Fjortisar är ett växande problem. Beteckningen står för mentalt omogen (MO). Dessa individer försöker sin mentala omognad genom att börja snusa och röka vid 11/14 års ålder och håller sedan på hela tonåren igenom tills det plötsligt blir tillåtet enligt lagens mening att börja använda några av de först nämda preparaten.

Eftersom de sedan blir så fula utseendemässigt av all rökning lägger honfjortisarna lager på lager med billigt "smink". När de sminkar sig tidigt på morgonen råkar de alltid få mascara i hela ansiktet. Men det är tydligen inne för dem, för de verkar inte bry sig om ta bort det. Något annat som också verkar otroligt inne bland dem är den så kallade "fjortisranden" under hakan som uppkommer när dem inte sprider ut foundation ordentligt. Ofta bär fjortisarna orangefärgad foundation i ansiktet, och detta gör så att de blir helt kritvita på halsen och resten av kroppen. Dessutom använder dessa djurliknande varelser tubvis av idominsalva eller 15 lager foundation på sina trutläppar för att de tycker att ett ankliknande ansikte är det vackraste som finns. De tappar allt hår vid tjugo års ålder pga den överdrivna användningen av plattänger och fettproducerande hårprodukter. De älskar att ha på sig kortkorta linnen med tights under. Linnet "ska" vara U/V-ringat så att man ser push-up bh:n och så mycket som möjligt av brösten.

Så kallade "egokort" på sig själva är fjortisarnas, typ, enda specialitet och de tar kort på sina "snygga" kroppar från alla möjliga synvinklar. De lägger sedan upp dessa bilder på någon raggarhemsida och skriver något liknande: "Äh jah znyggisch? (a'" På dessa patetiska frågor svarar hanfjortisarna ungefär: "Såklart du är znyggisch, kom hit bejb ;)".

På senare tid har hanfjortisar utvecklats och dem känner man lättast igen på sina rufsiga, gelé-indränkta frisyrer, hängande byxor och deras ständiga posande framför honfjortisarna. Dessa djur parar sig genom att rotera tungorna mot varandra. På fredags- och lördagskvällarna, då flocken samlas vid McDonald's eller vid ett "högstadiedisco" är det endast jakten på en ny "hångelpartner" som rör sig i deras ytterst små, encelliga hjärnor. Dessa hjärnor har en stor fascination för så kallade "EU-moppar" (en underutvecklad varelse på två hjul som har förmågan att låta väldigt jobbigt, och vars ljud påminner om när fjortisar pratar på riktigt). Deras röster förstörs av all rökning, se föregående stycke.

Det råder fortfarande ovisshet om dessa varelser tillhör djur- eller stenfamiljen. Framtida forsking kommer inom kort svara på denna betydligt viktiga fråga. Men enligt forskning av pingvinpartiet så verkar det som att fjortisar har lägre intelligens än pingviner. Fjortisar är en väldigt säregen art som alla normala människor har omöjligt att förstå sig på.

I början av 2000-talet har vissa politiska partier i Sveriges riksnatt börjat debattera om det är möjligt att låta polisen börja skjuta ihjäl stora delar av den växande populationen. Hittils har inget parti varit emot förslaget och utrotningen ska förhoppningsvis ta sin början innan decenniets slut. Alla som vill får vara med och utrota, för att jägarförbundet har nu tagit bort lagen om att man inte får skjuta fjortisar.

Ökningen tros bero på de lägre krav som ställs på människan i dagens samhälle. På den gamla goda tiden dog fjortisarna ut om de inte utvecklades till människor efter 14-årsåldern, men dagens läge med instutitioner som Big Brother, Idol, Playahead, Hamsterpaj och Lunarstorm är det möjligt att överleva en längre tid som fjortis. Exempel: Peter Siepen, Olinda, Robinson Emma, med flera. Den kommersiella skitkanalen MTV (som oftast misstas för en kanal som spelar "riktig" musik, men som i själva verket till den största delen spelar meningslös mainstream) spelar också en stor del i utveckligen på grund av den massproducerade skitmusiken och de hjärntvättande "musikvideorna" som gör att kåta tonåringar tror att man kan ha villkorslöst sex med allt och alla.

Fjortisarna har ett behov av att skriva <3:an överallt på internet. Typ "Du e fittit viktih<3333" till sina låtsaskompisar. Och det är det enda dem har; låtsaskompisar. Inga riktiga kompisar som älskar dem har de, bara wannabe- kompisar som är kompisar med dem för att få cigg eller för att helt enkelt inte vara ovän med dem. De brukar också byta ut s till z och lägger ofta till h. Ex: "Jah bah älzzkar dejh typh lixom azmyckeh zötizz!"

Enligt en relativt ny forskning gjord av EU-kommissionen kommer ungefär en fjärdel av världens befolkning bestå av fjortisar innan 2020 (om vi inte utrotar dem förstås). De resterande tre fjärdelarna består av småbarn, den äldre populationen (60+) och människor från U-länder som inte har tid att tänka på om de ska gå på "Get wet-partyt" eftersom deras största problem är att få mat så de överlever dagen.

Fjortisar är helt enkelt störande varelser som borde utrotas.

Fjortisar är nära släkt med bimbosar.


Kommentarer
Postat av: tiiepMiiah

assa hallå jag tiiep ska inte hjälpa er tiiep jag äer en fjåårtiwzz såå ni kan nt utropa oss får inte alla vara som dom äer elr !!!???

2010-01-18 @ 18:58:10
Postat av: Rullebull

haha!

Fy fan va underbar!5 av 5 toasts!

2010-04-08 @ 13:07:29
Postat av: Zewe

Haha så jäkla bra, keep up the good work ;)

2010-04-08 @ 13:22:32
URL: http://zewelin.blogspot.com
Postat av: Macke

Så jävla klockrent, utrota dom nu! ;)

2010-04-20 @ 10:40:27
Postat av: selma

heeeeej

2010-05-26 @ 13:33:44
Postat av: ^^

Haha, bäst!! xD

2010-07-05 @ 20:21:27
Postat av: Anonym.

Gud vad taskiga ni är.

2010-12-25 @ 18:40:30
Postat av: Sara <3

men hallå om man vill va fjortis låt en va det

vad e problemet...?

2011-03-12 @ 15:03:00
Postat av: Maya

men hallå om man vill va djortis låt en va det vad e problemet.....?

2011-04-29 @ 08:24:33
Postat av: fjårtizzz

asså jävla idiot du är!!! man får väl för fan va som man vill!?

2011-08-19 @ 14:31:28
Postat av: sharah

jaaaaaaaaaaaaa va fan utrota dom jävla korkade idioterna

2011-08-30 @ 19:11:24
Postat av: sharah

dom tror dom är snygga och coola inget av det stämmer p.s dom behöver nog träna på stavningen hahahahahahahahah

2011-08-30 @ 19:14:24
Postat av: sharah

asså dom är så jävla korkade att dom inte har några vänner bara fjortis vänner o posen puta med läpparna asså dom är inte 5 år :till alla fjortisar ni är sjuka i huvudet obs ni kan skriva som vanligt folk ps fuuuck you alla fjortisar

2011-09-02 @ 19:10:00
Postat av: sharah

ni är fula riktigt fula p.s bete er vanligt

jag är 18

2011-09-07 @ 17:16:08
Postat av: sharah

jävla skit fjortisar ni är pppppppppppppppuuuckon ps skit på er ps2 fuuck you försök trycka ner det i era små hjärnor ps 3 jag tror inte ni kan trycka ner i hjärnan att ni är puckon

2011-09-09 @ 15:01:58
Postat av: sharah

asså jag hatar fjortisar de är helt jävla sjuka i huvudet till alla fjortisar ni kan skriva vanligt ni är inte snygga ingen gillar er förutyom era jävla kompisar ni kan dra åt...... mer skriver jag inte orka bry sig om de där jävlarna

2011-10-22 @ 14:22:35
Postat av: Claez-Knuuhtz Rhomplundhzz

Asså du e min Idol azzåh Zharah. Utrota denna missbildning/biologiska misstag. Detta är varför jorden går under i år! Alhfonzz Åbherghz waz här!

Postat av: Anonym

bra skrivet!

2012-02-13 @ 16:33:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0